استان بریتیش کلمبیا از لحاظ رشد اقتصادی، استانداردهای زندگی و آب و هوای خوب بهترین مکان برای زندگی میباشد که سالیانه هزاران نفر این استان را برای زندگی، تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری انتخاب میکنند. این استان بخاطر رشد اقتصادی خوب نسبت به جاهای دیگر مکان بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری میباشد. استانهای کانادا در کنار برنامه فدرال خودشان برنامه های مهاجرتی جداگانه ای تحت کنترل و شرایط خاص خودشان دارند. این استان طبق برنامه کارآفرینی استانی سالانه افراد زیادی را از سراسر دنیا برای سرمایه گذاری در شهرهای مختلف این استان جذب میکند. سیستم کارآفرینی این استان به دو روش دسته اصلی و منطقه ای میباشد که در هر کدام شرایط و معیارهای متفاوتی در نظر گرفته شده است.

در جدول پایین شرایط و معیارهای درخواست مهاجرت به کانادا از طریق روش کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا بصورت مختصر توضیح داده شده است که علاقمندان به سرمایه گذاری با داشتن این شرایط میتوانند برای مهاجرت از این طریق برای خودشان و اعضای خانواده اشان اقدام کنند.

سابقه کار

سه سال سابقه بیزینس و مدیریت آن یا چهار سال سابقه مدیر ارشد و یا

یک سال سابقه بیزینس و دو سال سابقه مدیر ارشد

برنامه کاری

ارایه برنامه کاری(بیزینس پلن) برای بیزینس تازه تاسیس و یا برای بیزینس فعال یا فرنچایز خریداری شده در استان

تحصیلات

مدرک فوق دیپلم به بالا و یا

سه سال سابقه بیزینس و مدیریت آن به شرطی که 100 درصد بیزینس متعلق به متقاضی باشد

حداقل دارایی مورد نیاز

مبلغ 600000 دلار شامل دارایی همسر و فرزند زیر 22 سال

درصد و میزان سرمایه گذاری

حداقل 335 بیزینس مورد نظر و به مبلغ حداقل 200000 دلار

ایجاد اشتغال

حداقل برای یک نفر که مقیم و یا شهروند کانادا میباشد

محل تاسسیس فعالیت

در هر جایی از استان

سفر بیزینسی-اکتشافی

ضروری نمی باشد

سطح زبان

دانش زبان انگلیسی و یا فرانسه جزو شرایط نمیباشد، ولی موقع مصاحبه ممکن است لحاظ شود

شریک بیزینسی

میتواند با یک فرد دیگر بصورت شراکتی ثبت نام کند و یا با یک شخصی که اقامت و یا شهروندی کانادا دارد شریک شود

مصاحبه

بله

تصمیم اولیه استان و ارسال امتیاز به درخواست کارآفرینی

در طول چها ماه و یا کمتر

امتیاز دهی

200 امتیاز که 80 امتیاز آن برای بیزینس پلن در نظر گرفته میشود

تاییدیه دارایی متقاضی و اعضای خانواده

بعد از صدور دعوت به مصاحبه انجام میشود

حداقل زمان لازم برای سابمیت گزارش نهایی

در حدود 18 ماه پس از صدور ویزای کار به متقاضی